Om meg

Hei! Jeg er Siv Priscilla, og forfatteren av bloggen I’ll take a Seat. Min hensikt med denne bloggen er å inspirere deg til å være modig, stå opp som den lederen du er og å gjøre det du vet du må gjøre, for å oppleve personlig og bedriftsmessig vekst.

Jeg har lært å se på det å feile som den mest verdifulle læreren vi har. De gylne opplevelsene hvor vi faller på trynet og fortsatt er i stand til å se på situasjonen gjennom øynene til vår beste venn. Når vi observerer med ønske om å akseptere feilene, lære fra de og gjøre de om til visdom. DET er å leve og vokse som menneske. Evnen til å være ærlige med oss sjøl og andre er det eneste grunnlaget for personlig og profesjonell vekst og et liv med hensikt.

MIN BAKGRUNN

Jeg har nesten 30 års erfaring innen områdene kommunikasjon, salg & service, HR, offentlige opptredener og ledelse. Jeg har vært gründer siden 2010 og er over gjennomsnittet opptatt av mennesker og å tråkke opp stien som leder til et meningsfylt liv og business. Jeg elsker de gode samtalene og nyter å se andre vokse og oppnå sine mål.

Så, min styrke er å identifisere den egentlige utfordringen og formidle det tilbake til deg på en måte som inspirerer og utfordrer deg til å ta et skritt opp og frem. Jeg drives av å se deg styrka og lykkes med å utvikle potensialet ditt til glede for deg sjøl, arbeidsgiveren din og samfunnet. (Vi trenger dere)

Folk som kjenner meg kaller meg Ekte, Energisk, Nysgjerrig, Uredd & Empatisk og jeg kommer til å servere det til deg her på bloggen hver mnd.

DREAM ON!

Jeg tror at det å våge å drømme og våge å handle, nå, er en sikker måte å nå din ønska virkelighet!

Magic happens when doers start to dream and dreamers start to do, now

Siv Priscilla

Så, nå er det på tide å bli seriøs med drømmene dine. Hvis de virker fjerne, begynn å tillate deg å drømme igjen. Og følg bloggen min for inspirasjon til å fortsette, fordi noen der ute venter på at du skal by på deg sjøl med bare det du har! 😉

// Siv Priscilla

Back to top